21 Aralık 2010

Yeni Yıl Kurabiyeleri -1

Sonunda biraz gecikmelide olsa yılbaşı kurabiyelerimi yapmaya başladım. Daha önce Facebook aracılığı ile düzenlemiş olduğum çekilişte hediye kurabiye kazanan Evrim ve Merve'nin kurabiyeleri Pazar günü pişirildi. Merve'nin kurabiyeleri dün postaya verilmişti ve aldığım bilgiye göre bugün eline ulaşmış. Böylece kurabiyelerim ilk defa şehirdışına yolculuğa çıkmış oldular :) Evrim'de bu akşam hediyesini teslim almış olacak.

İnsan hayal ettikçe aklına bir sürü fikir geliyor ve hepsini hayata geçirmek istiyor. Kurabiyenin birini yaparken bir diğeri için aklımda tasarımlar uçuşuyor:)

Lafı çok uzatmadan yılbaşı kurabiyelerimin ilk örneklerini sizinle paylaşmaya başlayayım hemen. Devamı için takip etmeyi unutmayın; çünkü önümzdeki 2 hafta gerçekten yoğun geçeceğe benziyor ;)























Bu arada yılbaşı çorabını hazırlayan annemin de ellerine sağlık:)

2 yorum:

  1. Petek, kurabiyelerin çok sevimli.. en çok geyikleri mi seviim, kardan adamın yamuk gülüşünü mü, çam ağacının altındaki hediyeleri mi karar veremiyorum =) ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum Elçincim:)Hepsini sevebilirsin bence sakınca yok;)İtiraf edeyim ben en çok evi ve geyiği sevdim. Birde kar taneleri var resmini ekleyeceğim onları da bekle :) Sevgiler

    YanıtlaSil