01 Ocak 2011

Yeni Yılın İlk Günü ve Son Yılbaşı Kurabiyeleri

Sevdiklerimle geçirdiğim güzel bir yılbaşı akşamının ardından yeni yıla uyandım bu sabah. Günlerdir beklediğim geri sayımın ardından düştüğüm hafif boşluk ve biraz mahmurlukla ekmek ve gazete almaya gittim. "Günaydın Petek, bak biz aynen devam , sende var mı bir değişiklik dünden bugüne?" diye takıldı çarşıdaki Ahmet Abi:) Tabiki bende de yoktu bir değişiklik; ama eve yürürken düşündüm de ailem,sevdiklerim yanımdaydı, sağlığımız yerindeydi ve yeni bir yıla daha böyle giriyor olmak, nefes alabiliyor olmak yeterliydi zaten..

Ve 2010 yazında başladığım kurabiye maceram aynen devam edecekti:)  Bende oturdum hemen bilgisayar başına, geçen haftalarda yaptığım ve bir türlü burada paylaşamadığım bütün kurabiyeleri paylaşmaya:)




















not: Yorum yazamadıklarını ve okuyamadıklarını söyleyen bir kaç kişi oldu. Göndermiş olduğum kayıtların altında ufak bir şekilde "yorumlar" yazıyor. Oraya tıklayarak yorum yazabilir, yazıların başlıklarını tıklayarak okuduğunuzda sayfanın altında yapılan yorumları görebilirsiniz. Herkesin düşüncelerini paylaşmasını çok isterim. Böylece bende kendimi daha çok geliştirir, beklentileri öğrenme fırsatı elde etmiş olurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder